Rakennusten purkutyöt kokonaispalveluna

Kattavien kuljetuspalvelujen lisäksi Kuljetusliike Harri Aaltonen tarjoaa asiakkailleen isojen ja pienten rakennusten purkutöitä. Teemme purkuja sekä käsityönä että konein. Purkutöistä tulevat jätteet ja romut kuljetetaan myös sopimuksesta asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Ota yhteyttä!

Purkutyöt suunnittelusta toteutukseen

Rakennusten purkaminen vaatii kokemusta alalta ja oikeita turvavarusteita sekä asiaankuuluvia toimintatapoja. Näiden ansiosta purkutyöt saadaan tehtyä ilman työtapaturmariskejä. Purkutyöt vaativat lisäksi luvat, joten ammattilaisen käyttö rakennusten purkutöissä on ainut järkevä tapa toimia oikein.

  • Rakennusten purkutyöt
  • Romujen noutopalvelu
  • Romujen poiskuljetus jatkokäsittelyyn
  • Kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen

Vaativissa purkutöissä käytämme apunamme yhteistyökumppaneitamme, joten saamme kaikenlaiset ja -kokoiset purkutyöt sovitusti hoidettua.

Rakennusten purkutöiden lisäksi huolehdimme asiakkaidemme pihojen kunnosta suorittamalla sopimusluonteista pihojen siivousta.

Purkutyöt on tarkoitettu yksityisille, yrityksille, kunnille ja säätiöille Pirkanmaan (Akaa, Ikaalinen, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi) ja Etelä-Suomen alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lohja, Karjaa, Tammisaari, Hanko).